Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Interim Services

In de snel ontwikkelende wereld van vandaag komt projectmatige inzet van professionals steeds vaker voor. Bij veel organisaties ontstaat behoefte aan een flexibele schil van professionals. Eenmalig of structureel. Van breed inzetbaar tot juist een specialist. Ziekte op uw afdeling? Een tijdelijk project op komst? Een piek in werkdruk? Of uitdagingen waarvoor u (nog) niet over de juiste kennis beschikt?

Behoefte aan capaciteit ontstaat soms vrij plotseling. Soms is dat kortstondig. Soms voor langere termijn. Of misschien is juist dat nog onzeker. Ook ontstaat regelmatig behoefte aan invulling van een functie, tijdens een procedure voor een nieuwe vaste collega.

In al die gevallen is het prettig om snel een passende, ervaren interim IT professional in te kunnen zetten. Daardoor blijft uw organisatie sterk functioneren. Scope IT biedt hierin oplossingen op het gebied van interim IT dienstverlening op de volgende vakgebieden: IT Development & IT Engineering, IT Infrastructure, IT Systems & IT Support, IT Management & IT Testing. Onze mensen doen dit altijd door met u mee te denken. Scope IT is bedreven in het zoeken naar het optimum.

Ons netwerk van interim IT professionals zetten wij graag in, om opdrachtgevers te helpen bij tijdelijke behoefte aan resources. Ook hier geldt: kwaliteit en lange termijn voor alles. Laat u ons gerust vrijblijvend terugbellen d.m.v. onderstaand contactverzoek. Wij zijn voor interim IT oplossingen graag uw partner.

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.