Kunnen wij u helpen? 078 - 633 2533 info@scopepeople.nl

Project Management

Scope IT biedt vanuit haar expertise en met zorg geselecteerde partnerships, oplossingen in de vorm van Project Management. Dit zorgt ervoor dat iedere organisatie volledig ontzorgt kan ontwikkelen, migreren, transformeren, implementeren en realiseren. Ook op het gebied van Project Management staat kwaliteit voorop. Tijd, geld en kosten: dat zijn de drie punten waarop Scope IT stuurt en beheert in de uitvoering van projecten. Belangrijke elementen. Uiteraard verliest Scope IT hierbij het doel niet uit het oog: een voor uw organisatie passende en werkende oplossing.

Iedere ontwikkeling, implementatie, migratie of transformatie is uniek en vraagt daarom een unieke oplossing. Middels diepgaande inventarisatie, brengt Scope IT samen met u in kaart waar de behoefte ligt, om vervolgens te voorzien in een passende IT Project- of Programma Manager. Hierbij wordt, naast de technische aspecten, rekening gehouden met benodigde expertises, ervaring, organisatiecultuur, teamsamenstelling en mensgerichtheid tot en met benodigde flexibiliteit of bevlogenheid.

Vraagt u zich af of projectmanagement van meerwaarde is? En of het past binnen uw organisatie? Of wat er beter kan t.o.v. de huidige situatie in dit opzicht? Wilt u weten wat of hoe u kunt veranderen binnen uw IT organisatie? Of graag eens van gedachten wisselen over ontwikkelingen en kansen? Dagelijks denken wij in dit opzicht met organisaties mee. Geen vraag is teveel voor ons. Bel ons gerust. Het telefoonnummer is 078 - 8200 362. Uiteraard kunt u gebruik maken van de mogelijkheid u te laten terugbellen, door hieronder een bericht te verzenden.

Bel mij terug

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.